De Kringloop naar de Kickersbloem

Nieuw pand, oude vertrouwde service

De Kringloop Hellevoetsluis zit sinds 1 juli op het industrieterrein Kickersbloem. Voor Hellevoeters is de verhuizing van de Amnesty Internationallaan naar de Daltonweg misschien een beetje wennen. Ook in het nieuwe pand is weer van alles voor het huishouden verkrijgbaar: van theelepel tot bankstel.

 

Showroom

Het was een vertrouwd gezicht: De Kringloop aan de Amnesty Internallaan. Na meer dan zeven jaar verhuisde eigenaar Ruud Witkamp met zijn zaak naar de Daltonweg 3. Het nieuwe pand staat bekend als de voormalige showroom van Mazda. Ruud: ‘het is een mooie, overzichtelijke ruimte van 600 vierkante meter met heel veel grote ramen. We hebben hier weer een ruim assortiment aan kwalitatief goede tweedehands spullen. Ik zeg altijd maar: ‘van theelepel tot bankstel.’ Naast huisraad en meubels heeft De Kringloop onder andere elektronica, boeken, kleding, lampen en schilderijen te koop. Mensen kunnen omgekeerd tijdens de openingsuren hun spullen aan de Daltonweg komen brengen. Uiteraard staat de bezorg- en ophaaldienst altijd klaar.

 

Verhuizen en ontruimen

Ruud runt de zaak met zijn zoon Wesley. Samen hebben zij ook De Kringloop aan de Delta Industrieweg in Stellendam, die vanaf de N57 goed te zien is. Vader en zoon doen nog veel meer. ‘Wij ontruimen huizen en verzorgen op verzoek zelfs kleine verhuizingen. Bijvoorbeeld voor oudere mensen die naar een bejaardenwoning gaan. Als ze een nieuw bankstel hebben aangeschaft dan nemen we meteen het oude voor ze mee,’ legt Ruud uit. Daarnaast kunnen panden, waaronder woningen, appartementen, bedrijven en garageboxen, schoon worden opgeleverd.

 

De Kringloop Hellevoetsluis

Daltonweg 3 (industrieterrein Kickersbloem)

3225 LR Hellevoetsluis

0181 – 313012

info@dekringloophellevoetsluis.nl

http://www.dekringloophellevoetsluis.nl/

http://www.kringloopstellendam.nl/

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur