Zomerfair Haïti in duinen Rockanje

Licht voor de school in Haïti. De Stichting Vrienden van Haïti Westvoorne houdt op zaterdag 2 juni een zomerfair voor Codrington College.

Altijd al Haitiaanse hapjes willen proeven? Op de zomerfair kan het. U kunt deelnemen aan een workshop stokhaken en een workshop ketting maken en kijken naar een hondenshow.  Op het terrein in de duinen is een rommelmarkt en staan kramen met zilveren sieraden, tweedehands kleding curiosa, kinderspeelgoed, planten en stekjes. Ook is er een verloting met mooie prijzen.  Moeders Gebakkraam staat klaar voor als u liever Hollandse kost heeft.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de herbouw en de instandhouding van Codrington College. De aardbeving verwoestte begin 2010 het schoolgebouw in de voorstad van de hoofdstad Port-au-Prince. Op donderdag 12 januari jl. legde de directie van Codrington de symbolische eerste tegel voor het nieuwe, aardschokbestendige schoolgebouw.

De zomer fair is van 10.00 tot 16.00 uur aan de Duinen 3 in Rockanje (ingang Ommeloop tussen de Eerste en Tweede Slag). Voor meer informatie: http://www.vriendenvanhaitiwestvoorne.nl