Zomerfair Haïti

De Stichting Vrienden van Haïti Westvoorne houdt op zaterdag 8 juni een zomerfair voor Codrington College.

Op het terrein in de duinen tussen de Eerste en Tweede Slag in Rockanje staan kramen met onder andere sieraden, nieuwe kleding, curiosa, kinderspeelgoed en planten. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops en kijken naar een hondenshow. Ook is er een verloting met prijzen.

De opbrengst komt ten goede aan de watervoorzieningen en de instandhouding van Codrington College. De aardbeving verwoestte in januari 2010 het schoolgebouw in de voorstad van de hoofdstad Port-au-Prince. De herbouw van de aardschokbestendige school is bijna gereed. Nog wel is geld nog voor schoon drinkwater watervoorzieningen en de toiletten.

De zomerfair is van 10.00 tot 16.00 uur aan de Duinen 3 in Rockanje (ingang aan de Ommeloop tussen de Eerste en Tweede Slag).

 

Zomerfair Haïti Rockanje 

Water voor de school in Haïti. De Stichting Vrienden van Haïti Westvoorne houdt op zaterdag 8 juni een zomerfair voor de watervoorzieningen van Codrington College.

In de tuin van de woning aan Duinen 3 in Rockanje staan kramen met onder andere sieraden, nieuwe kleding, lingerie à la Marlies Dekkers, curiosa, kinderspeelgoed, groenten en planten en stekjes. U kunt deelnemen aan workshops en kijken naar een hondenshow. Voor de kinderen is speelruimte aanwezig. Ook is er een verloting met mooie prijzen. Of wilt u op uw gemak (Haitiaanse) hapjes proeven op een prachtig duinterrein? Op de zomerfair kan het allemaal.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de watervoorzieningen en de instandhouding van Codrington College. De aardbeving verwoestte begin 2010 het schoolgebouw in de voorstad van de hoofdstad Port-au-Prince. Op donderdag 12 januari 2012 jl. legde de schooldirectie de symbolische eerste tegel voor het eerste aardschokbestendige gebouw. De herbouw is nu bijna gereed. Nog wel is geld nog voor schoon drinkwater en de toiletten.

De zomerfair is van 10.00 tot 16.00 uur aan de Duinen 3 in Rockanje (ingang Ommeloop tussen de Eerste en Tweede Slag). Voor meer informatie: http://www.vriendenvanhaitiwestvoorne.nl